Het bekende koor Les Rigolaux uit Joure e.o., start 5 november met het instuderen van het kerstprogramma. Ook mensen van buiten het koor, kunnen hieraan deelnemen. Zij betalen hier slechts €25,- voor, krijgen de liederen in een map aangeboden en een 7-tal inspirerende zangavonden. Dit kan een opstapje zijn om lid van het koor te worden. Iedereen is welkom, mensen met en zonder zangervaring. Het koor repeteert elke maandagavond in het gebouw Unitas te Sint Nicolaasga. De dirigent van het koor, Froukje de Wit, weet mensen te laten zingen, ook mensen, die denken niet te kunnen zingen.

Op zaterdagavond 22 december zal het optreden zijn in de H. Nicolaaskerk te Sint Nicolaasga. Op 5 november is sowieso een open zangavond. U kunt dan een kijkje komen nemen, om te zien of het programma u aanspreekt. Alle leeftijden zijn welkom. Laat u inspireren! Aanmelden voor meezingen en/of de open zangavond (5 november) kan bij de secretaris van het koor: Nelleke Breukink, 0513-653200.


Dé opera met Les Rigolaux in de hoofdrol !!
 
Zing mee in de opera!
 
Ervaren amateur (koor)zangers die van opera houden kunnen de eerste helft van 2018 hun hart ophalen in Sint Nicolaasga. Het koor Les Rigolaux is een bijzondere samenwerking aangegaan met Stichting Go! Opera. De plaatselijke vereniging fungeert voor de landelijke organisatie als repetitiebasis voor het regionale projectkoor. Les Rigolaux heeft hiermee de landelijke primeur voor een werkwijze die GO! Opera in 2019 op meer plaatsen in Nederland uit wil rollen.
Het Friese operaprojectkoor start op 5 februari en repeteert op 11 maandagavonden. Het is eventueel ook mogelijk iets later in te stappen. Ervaren amateur(koor)zangers kunnen zich opgeven via de website www.GoOpera.nl of bij het secretariaat Nelleke Breukink tel. 0513-653200


 

  

Les Rigolaux is weer helemaal op stoom. Na de wisseling van dirigent en pianist was het afgelopen jaar een beetje zoeken, maar ze gaat nu weer met volle kracht vooruit.
Onder leiding van dirigente Froukje de Wit en Eise Hille Ris Lambers op piano, neemt het koor u mee op reis door het muzikale landschap van opera, operette en musical.

Gastoptredens zijn er van soliste Froukje Stellingwerf, een oude bekende van Les Rigolaux, Peter Wagenaar op piano en de band van de pianist.
 
Zij blikken terug met o.a. hoogtepunten uit Les Misérables, maar vernieuwen ook met stukken uit The Phantom of the Opera, The Wizard of Oz en de West Side Story.
Veel van de liederen zullen u bekend voorkomen en wij begrijpen dat u hierbij graag meezingt en nodigen u uit om dat vooral ook te doen. 

Daarnaast wordt u van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend op een maandagavond van 20:00-22:00 uur een koorrepetitie bij te wonen, in Gebouw Unitas aan de Omloop 1 te St. Nicolaasga.
Het koor bestaat uit zo’n 30 dames en heren en kan altijd nieuwe stemmen gebruiken. 


Kaartverkoop: Primera Joure, Van der Leest St. Nicolaasga of via de website www.lesrigolaux.nl

 
 
 
 
 

Kaartverkoop

Volg ons op

Vrijwilligers

Bent u graag actief bij een boeiende organisatie en zou u iets voor onze vereniging willen betekenen?

In ons koor zijn vrijwilligers altijd welkom om mee te werken aan de vele taken die er in een organisatie te doen zijn.

We leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn. Klik hiervoor op onderstaande button.

Sponsoren

28,10,0,50,1
600,600,0,1,0,0,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,0
Autobedrijf Bosma
Bezoek website ...
Aannemersbedrijf Fekken
Bezoek website ...
Schaap en De With
Bezoek website ...
Diamond Sound Systems
Bezoek website ...
Inventive Repair
Bezoek website ...
Jonkers & DeJonge
Bezoek website ...
Piersma & van der Ven
Bezoek website ...
Huisman Installatietechniek
Bezoek website ...
Decorette Postma Schilders
Bezoek website ...
De Groene Prins
Bezoek website ...
Kerstma Heida
Bezoek website ...
Roberto Violante
Bezoek website ...
van der Veen & Kromhout
Bezoek website ...
Libertas Intermediair
Bezoek website ...
Meijer en Joustra
Bezoek website ...
MAX Mannenmode
Bezoek website ...
Uw logo hier?
Bezoek website ...
De Jongh Piano's
Bezoek website ...
Wellness & Beauty De Woudfennen
Bezoek website ...
Wiersma Banden
Bezoek website ...
van der Meer - Caravans
Bezoek website ...