Les Rigolaux heeft de laatste jaren een aantal grote theaterproducties op de planken gezet.
Zo werd in 2009 de succesvolle Musical “It silheve! een elfstedentocht…..” gepresenteerd in theaters van 9 Friese steden. Dit ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Friese Elfstedenvereniging.
In 2012 is de Musirette “Don Quichote de la Mancha” opgevoerd in de theaters van Heerenveen, Leeuwarden, Steenwijk en Sneek.

Deze grote producties kosten uiteraard veel geld. Naast de entreegelden van de bezoekers heeft het koor grote steun weten te verwerven van nationale en regionale fondsen en bovenal van vele sponsoren. Bedrijven uit heel Friesland en de kop van Overijssel.

Inmiddels is een grote kring van bedrijven op de hoogte van het bestaan van het koor en de fraaie theaterproducties die het koor verzorgd.
Les Rigolaux kent een sponsorbeleid, dat betekent dat sponsorende bedrijven een sponsorpakket kunnen afnemen tegen een bepaald bedrag waardoor er altijd een tegenprestatie geleverd wordt.

Zo probeert het koor zich uiteraard te onderscheiden door de muziekkeuzes van de artistiek leider en de kwaliteit van de concerten. Maar ook door haar public relations campagnes goed op te zetten o.a. door verzorgde flyers, raamaffiches, programmaboekjes etc. uit te brengen.

En …… met haar eigen Promotiewagen toert het Promotieteam naar manifestaties en markten in Friesland om nieuwe producties/concerten onder de aandacht van zo veel mogelijk mensen te brengen.

En altijd weer met de hulp van vele bedrijven en fondsen.
Wij bevelen deze bedrijven van harte bij u aan!!

Mocht u ook overwegen als sponsor tot deze interessante relatiekring van het koor toe te treden, neem dan contact op met de voorzitter van Les Rigolaux (zie onder contact voor nadere gegevens).