Opera- Operette en Musicalvereniging Les Rigolaux kan nog enkele mannen plaatsen, die van zingen houden en die de gezelligheid willen ervaren van het zingen bij een theaterkoor.
Het koor biedt de gelegenheid om samen met de 15 andere mannen van het koor een avond muziek te maken. Dit alles staat in het teken van onze nieuwste voorstelling waar we aan werken, de Musirette “Don Quijote de La Mancha”.

Dit is de allerlaatste kans om mee te kunnen werken aan een uniek nieuw concept, de Musirette, die in november, december en januari in de grote theaters van Friesland wordt gebracht. In de Musirette worden verschillende muziekstijlen toegepast, zoals musical, operette, pop en meer.
Gezelligheid kent geen tijd voor onze mannen, zeker tijdens deze extra mannencoaching met Ierse en Schotse liedjes. Ook komen liederen uit de Musirette aan bod. Natuurlijk zijn wij op zoek naar mannen met zangkwaliteit, maar sommige mensen weten nog niet dat ze deze kwaliteiten bezitten. Onder begeleiding van onze enthousiaste dirigente Martina Hilarides kan een ieder deze kwaliteit in zich zelf opzoeken. Als u zingen eigenlijk best leuk vindt, kom dan proberen hoe het gaat.
Wanneer : vrijdag 24 februari 2012
Hoe laat : 19.30-21.30 uur
Waar : gebouw Unitas, Omloop 1 te St. Nicolaasga.
alt